Bag Paws

Jeg hedder Catherina og er en ung kvinde som har fået fornøjelsen af at have luftet og trænet hunde på hyggeplan siden jeg var 12 år gammel. 

Det hele startede da jeg fik min egen hund, en Dansk Svensk Gårdhund. Han var hunden der fik hele hundeverdenen åbnet for mig, og han lærte mig meget af det jeg ved den dag idag!
Jeg begyndte at lufte hunde både i flokke på 4-5 stykker og soloture da jeg fyldte 12 år. Her gik jeg med  forskellige blandede racer, som bla. sharpei, schæfer, dansk svenske gårdhunde, chihuahua og grand danois.
Det var dog først da jeg flyttede hjemmefra og fik min egen hund, at jeg begyndte at opbygge interessen i at kunne videregive brugbar viden, til de heldige ejere af de kærlighedsbomber vi kalder hunde!


Jeg er nu færdiguddannet Familiehundeinstruktør ved Irene Jarnved. Med god erfaring både fra træningspladsen og i privaten, glæder jeg mig til at give entusiastiske hundeejere, de erfaringer og træningsværktøjer, jeg selv har gavn af. Både til brug i hjemmet, på gåturene og på træningspladserne.


Min Pote

Her kommer så introduktionen til manden i mit liv.

Nemlig min dejlige Husky/Samojede mix, Scar.
Scar er en 5 års dejlig han, med massere af spændene sider. 
Han er en klassisk slædehund i sind, og jeg har haft glæden af ham siden han var 10 måneder gammel. 
Jeg bruger ham både til lydighed, træk og som familiehund.  
I det store hele kan man kalde ham en allround familie- og træningshund.