På tur med flokken i København:

- Din hunds kommende hverdag

 
Maks 7 hunde med på tur
1 1/2 times gåtur 
Leg og socialisering, mens du er på arbejde

Jeg går meget op i en velafbalanceret flok, hvor alle hunde får en god oplevelse - hver gang. Derfor bliver flokken også sammensat med fokus på deres sind, energi niveau, samt legemåde.
Under knappen: "Galleri" kan i se billeder af turene. Hvis i ønsker at se de hunde der er en del af Paws, skal i være velkomne til at tage et kig på Instagram eller Facebook. Her kommer der dagligt indhold op om hundene og deres hverdag!

Når jeres hund skal starte i Paws, er det vigtigt vi tager det i hundens tempo. Derfor tilbyder jeg er gratis og uforpligtende møde med dig og din hund, for at tage en snak om indkøring til turene, samt for at lære din hund at kende. På denne måde kan jeg danne mig et billede af, hvad din hund har brug for, for at komme godt igang med sin nye hverdag. 

Turene foregår fra mandag til fredag og hundene bliver afhentet på din adresse, mellem kl. 7.30 - 9.00. Tiden afhænger af trafik og hvor vi ender med at tage hen på den givne dag. 

Efter afhentning kører vi i samlet flok til et skønt naturområde, hvor hundene får lov til at løbe frit. Her bruger vi tid på leg, socialisering og får undersøgt området for både egern, fluer og flyvende blade!  Du skal regne med at din hund er væk hjemmefra, i ca 2-3 timer.

 
Efter vi har fået snust godt igennem og har fået brugt vores energi, kører vi tilbage til adressen og din hund vil nu være klar til at afvente din hjemkomst efter en begivenhedsrig dag.

Hvis det er gråt vejr sørger jeg for, at de poter der har behov for en jakke, får denne på inden vi tager afsted. 


I Paws ligger mit fokus både på hunden som individ og i flok. Mit mål er at kunne give hundene i Paws muligheden for at få nogle positive oplevelser, både sammen med resten af flokken, eller alene.
Turene giver hunden sin egen hverdag, så i som hundeejere får en velafbalanceret hund, til når i kommer hjem fra
arbejde. Det har i mange år været naturligt for os at holde hunden i hjemmet i op til 9 timer om dagen, men hvis vi
overvejer selv at skulle dette 5 dage i ugen, ville vi heller ikke selv mene dette var særlig stimulerende! Derfor er det nu blevet langt mere naturligt, at give hunden muligheden for at få brændt sin energi af i løbet af dagen, så vi dermed ikke får en understimuleret hund.

I min omgang med hundene bruger jeg udelukkende positiv forstærkning. Jeg bruger god tid på at skabe et samarbejde mellem mig og hver enkelt hund, så vi på denne måde får en mere flydende tur, med hunde der altid føler sig i et trygt miljø.
I Paws kommer jeres elskede pote ud med en erfaren uddannet hundeinstruktør, som kan give hunden en varieret dag og nogle sjove oplevelser.


Pris:
Prisen for 1 hund pr tur: 250,- 

Ved hund nr. 2 gives 50% rabat, dvs 125,-

Prisen er inklusiv moms, transport, vand og evt snacks på turen