Hvalpehold

For hvalpe fra 8 uger op til 5-6 måneder

 
Værktøjskassen til en god & sund start, med din nye hvalp
Små hold med maks 6 hvalpe & god tid til hver enkelt deltager
100% positive metoder, med fokus på udvikling & tillid

Hvalpeholdet

På hvalpeholdet er der fokus på din hvalp´s helt spæde start på livet.

På hvalpeholdet skal vi kort fortalt have støbt soklen til et sikkert fundament, som hunden kan tage med sig videre ud i livet. Dette giver en hvalp som forstår sig på omverdenen, samt dig som ejer.
Øvelserne er tilrettelagt således at vi tager alt i hvalpens tempo. På denne måde får opbygget en tryg og arbejdsom hvalp, inden for de rammer, hvalpen som individ er blevet udstyret med.

Alle hunde er forskellige og derfor er der på hvalpeholdet fokus på hvordan DIN hvalp får mest ud af tiden på træningsbanen.

Holdet består af maks 4-6 deltagere, så der bliver sikret god plads & tid til hver enkelt kursist på banen. På denne måde er du som hundeejer også sikret, at der altid er tid til spørgsmål der måtte komme op under forløbet.

Målet med hvalpeholdet er at give din hvalp de bedste forudsætninger for livet, og derfor er der flere emner som berøres under træning, som sikrer et ideelt grundlag for hvalpens udvikling fremadrettet.
Hvalpetræning er for hundeejere som ønsker at skabe en tryg og forståelig kommunikation og relation til sin nye hvalp, med fokus på positive metoder og høj motivation i samarbejdet.

Emner som berøres på hvalpeholdet:

- Miljø
- Kontakt
- Samarbejde & initiativ
- Ro
- Indkald
- Selvkontrol- Gå pænt i snor
- Socialisering

Lokation:
Hvalpeholdene afholdes i Jægerspris, 10 min kørsel fra Frederikssund. Læs mere under det individuelle hold.

Nuværende tilbud
Opstartstilbud:
Træningsforløb af 4 sessioner: 800,- incl moms. 
(gælder hold 1 & hold 2)

Holdoversigt:

Herunder kan du finde kommende hvalpehold som er planlagt. Der bliver løbende lagt nye op, så hvis et ønsket hold er er utilgængeligt, skal du være velkommen til at skrive dig på ventelisten & jeg vil kontakte dig så snart et hold er ledigt.
Lige nu er der ledige pladser i start september på hold 2!

Hold 1

(Onsdagshold)
Opstart Onsdag d.14/8-24
Tid for hold: 16.00-17.00

Hold 2

(Fredagshold)
Opstart Fredag d.06/9-24
Tid for hold: 16.00-17.00

Hold 3

Datoer kommer snarest. Hvis du vil være den første til at få besked når holdet bliver lagt op, skal du være velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder. Pladsen på ventelisten er ikke bindene.