På tur med flokken i Nordsjælland:

- Din hunds kommende hverdag

 
Maks 7 hunde med på tur 
1 1/2 times gåtur
Leg og socialisering, mens du er på arbejde

Jeg går meget op i en velafbalanceret flok, hvor alle hunde får en god oplevelse - hver gang. Derfor bliver flokken også sammensat med fokus på deres sind, energi niveau, samt legemåde.
Under knappen: "Galleri" kan i se billeder af turene. Hvis i ønsker at se de hunde der er en del af Paws, skal i være velkomne til at tage et kig på Instagram eller Facebook. Her kommer der dagligt indhold op om hundene og deres hverdag!

Når jeres hund skal starte i Paws, er det vigtigt vi tager det i hundens tempo. Derfor tilbyder jeg er gratis og uforpligtende møde med dig og din hund, for at tage en snak om indkøring til turene, samt for at lære din hund at kende. På denne måde kan jeg danne mig et billede af, hvad din hund har brug for, for at komme godt i gang med sin nye hverdag.

Turene i Nordsjælland foregår tirsdag og torsdag. Jeg afhenter din hund på din adresse, mellem kl. 11.00-12.00. Tiden afhænger af trafik og hvor vi ender med at tage hen på den givne dag.

Efter afhentning kører vi i samlet flok til et skønt naturområde, hvor hundene får lov til at løbe frit. Her bruger vi tid på leg, socialisering og får undersøgt området for både egern, fluer og flyvende blade! Du skal regne med at din hund er væk hjemmefra, i ca 3 timer.

 
Efter vi har fået snust godt igennem og har fået brugt vores energi, kører vi tilbage til adressen og din hund vil nu være klar, til at afvente din hjemkomst efter en begivenhedsrig dag.

Hvis det er gråt vejr sørger jeg for, at de poter der har behov for en jakke, får denne på inden vi tager afsted.

Pris:
Prisen for 1 hund pr tur: 250,-

Ved hund nr. 2 gives 50% rabat, dvs 125,-

Prisen er inklusiv moms, transport, vand og evt snacks på turen.