Hvilken træner?

Hvad fokuseres der på i træningen ved en given hundetræner?

Et spørgsmål som mange stiller sig selv, når man for første gang skal ud og vælge en hundetræner. 

Hundetræning er nemlig ikke blot hundetræning. Ligesom så mange andre servicebrancher, er der altid forskellige værdier, fokuspunkter og grundprincipper som hver træner følger og arbejder ud fra.

Derfor er det altid en god idé at gøre en lille ekstra indsats som hundeejer, for at finde en træner som bruger lige præcis dén ideologi, som du ønsker at arbejde ud fra i samarbejdet med din hund. 

Hvilke værdier i Paws?

I Paws træner jeg kun med 100% positive metoder og derfor ingen afstraffelse, eller NEJ under indlæring. Grunden til at jeg bruger denne metode i indlæring, er fordi at hundetræning i min optik, skal være et samarbejde som bygger på 100% motivation fra hundens side, til at samarbejde med mig som ejer. 
Hvis ikke hunden har lysten, hvordan skulle øvelsen så kunne fungerer i svære miljøer, hvor hunden ofte har en høj motivation for andre ting?

Netop! Derfor ligger Paws fokus på hvad lige præcis DIN hun har motivation for, og derefter opbygger vi en øvelse omkring denne. Hvilket til slut vil give en stabil hund, når øvelsen udvides til videre træning.

Kan jeg starte i Paws?

- Hvis jeg har været ved en anden hundetræner førhen?

Det simple svar er JA! Det kan du sagtens. Man kan til hver en tid skifte over til Paws, til trods for at der førhen har været brugt andre metoder indenfor træningen. 

Det vigtige er blot, and du som hundeejer er klar på at få en masse ny viden, som du er villig til at udskifte med de tidligere metoder.

Bagom Paws

Jeg hedder Catherina og er stifteren af Paws Hunde. Jeg startede Paws for små 3 år siden og har siden da arbejdet med hunde fuldtid. 

Jeg er uddannet af Irene Jarnved som Familiehundeinstruktør. 

Jeg har siden jeg var helt ung luftet, passet og trænet hunde på hyggeplan, indtil jeg for nogle år siden fik min egen hund Scar. 
Siden da har jeg startet Paws, som har fokus på lige præcis dé værdier, som jeg selv bruger i samarbejdet med min hund. 

Mit mål med Paws er at gøre hundeejere fortrolige med den viden, som kan gøre os klogere på hunden som individ. Dette vil nemlig både hjælpe samarbejdet til hverdag og under træning.