Gåturshold 

For hunde i alle aldre (hvalpe undtaget)

 
Fokus på hunden i det fremmede miljø
Arbejde med  at fravælge miljø
Mental / Opgaveløsning på gåturen

Gåtursholdet

Gåtursholdet har fokus på samarbejdet mellem hund og ejer, i et ellers spændene og forstyrrende miljø. På gåtursholdet fokuserer vi på en behagelig tur, hvor både hund og ejer kan følge med i et behageligt tempo. Vi arbejder på miljøet vi møder med gode fifs og øvelser, som giver nogle gode værktøjer til den generelle gåtur. 

Udover ovenstående øvelser, vil den generelle selvkontrol være en af grundøvelserne på holdet. Det at kunne gå en god tur med andre hunde, uden leg, træk eller andet, vil skabe en hund som ikke skal hilse på alle hele tiden. En god hjælp til hunden som ønsker kontakt til fremmede under gåtur!


Lokation:
Gåtursholdet er udenfor træningsbanen, på offentlige arealer. Her ligger alle de grundlæggende forstyrrelser, for en god træning til den sunde gåtur. 
Gåtursholdet afholdes i København og Jægerspris. Læs mere under det individuelle hold. 

Nuværende tilbud:
  • Opstartstilbud:
    Træningsforløb af 4 sessioner: 800,- incl moms.
    (gælder hold 1,2 & 3)

Holdoversigt:

Herunder kan du finde kommende hold som er planlagt. Der bliver løbende lagt flere op, så hvis et ønsket hold er er utilgængeligt, skal du være velkommen til at kontakte mig.

OBS: Da træningsbanen lige nu er under ombygning, bliver kommende hold lagt op snarest.

Hold 1

Datoer kommer snarest.  Hvis du vil være den første til at få besked når holdet bliver lagt op, skal du være velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder. Pladsen på ventelisten er ikke bindene.

Hold 2

Datoer kommer snarest. Hvis du vil være den første til at få besked når holdet bliver lagt op, skal du være velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder. Pladsen på ventelisten er ikke bindene.

Hold 3

Datoer kommer snarest. Hvis du vil være den første til at få besked når holdet bliver lagt op, skal du være velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder. Pladsen på ventelisten er ikke bindene.